2011. febr. 22.

Új hiénák akcióban. Erre szavaztatok?

Török Zsolt jól célzottan sorolta mai sajtótájékoztatóján, hogy a pár hónapja még oly puritán fideszes politikusok egyre kritikátlanabbul tömik maguk és hozzátartozóik zsebét, természetesen közpénzekkel.
A szóvivő úgy fogalmaz: Azt már tudjuk, hogy a kormánypárti politikusok az igazságtalan adórendszerrel a saját zsebüket tömik a szegények kárára. Orbán Viktor, Semjén Zsolt, Navracsics Tibor és a többiek január óta százezrekkel többet tesznek zsebre havonta, mint tavaly, miközben az alacsonyabb jövedelműek borítékjába kevesebb kerül.
Hozzáteszi: Azt is tudjuk, hogy az álláshalmozó Fidesz-KDNP-s politikusok rokonaikat legszívesebben jól fizető, zsíros állami állásokba ültetik: Balsai István fia, Kontrát Károly lánya, Pálffy István felesége, Schmitt Pál unokaöccse, Petykó Zoltán lánya, Czira Szabolcs nászura, Navracsics Tibor cimborái, a Vitézy-klán tagjai és újabban Kiss Róbert, a Köztársasági Elnöki Hivatal társadalmi és kommunikációs hivatalvezető testvére, Kiss Antal tudna erről mesélni.
Török Zsolt szerint világos, hogy a kormánypárti politikusok bort isznak, miközben vizet prédikálnak. Lázár János luxus Audija, Budai Gyula és Szijjártó Péter többszörösen átütött bérplafonja, vagy éppen Selmeczi Gabriella ötéves illetéktartozása azonban még sajnos nem a pofátlanság csúcsa.
A mai sajtótájékoztató apropója, hogy a tejfelesszájú budapesti, de Szombathelyre ejtőernyőzött politikuspalánta Gulyás Gergely két pesti ingatlan tulajdonosaként kevésnek csak kormánypárti körökben nevezhető 6 millió forintot vett fel 2010 májusa óta.
A mi álláspontunk szerint az alkotmányozás terén kotnyeleskedő képviselő szépen vigye vissza a pénzt és valaki adjon neki pofátlansága miatt egy makarenkói pofont is.

Nincsenek megjegyzések:

Mazsolázz a régebbi hírek között!