2011. febr. 23.

Tarr Béla és a jellem

Tarr Béla azt állítja, hogy a német újság nem úgy adta vissza azt, amit mondott, ahogyan ő mondta. Magyarul: hazudott. Szerintünk pedig Tarr Béla hazudik. Nem akkor, amikor az interjút adta, akkor igazat mondott. Most hazudik, amikor letagadja azt, amit mondott.
Miért gondoljuk, hogy Tarr Béla hazudik? Azért, mert a Tagesspiegel nem a Magyar Nemzet vagy a Magyar Hírlap, hogy hazudjon. Amikor a rendező a maga halovány módján tiltakozott, nem is helyesbítettek semmit. Ezzel megerősítették, hogy Tarr nekik ezt mondta. Aztán azért gondoljuk még, hogy Tarr Béla hazudik, mert ami megjelent, mint az ő nyilatkozata, azt egy német nem találja ki. Az ilyesmi annyira abnormális egy nyugati embernek, és olyan bennfentes információkra épül, amit egy berlini újságíró se kitalálni, se elferdíteni nem tud. Legfőképpen pedig azért gondoljuk, hogy Tarr Béla most hazudik, mert amit az interjúban mondott, az igaz. Mi pedig úgy ismerjük őt, hogy amíg a Szőcs Géza fel nem hívja, igazat mond. Ezért azt gondoljuk, hogy pontosan idézték, amit mondott.
Hogy mégis “kénytelen volt” elhatárolódni attól, ami megjelent, az két dologról mond valamit: egyrészt az Orbán-diktatúráról, másrészt az ő jelleméről.
Szeretnénk tájékoztatni Magyarország ivarérett lakosságát, hogy a világ normális részén az emberek, filmrendezők és sarki fűszeresek, naponta kritizálják a kormányukat, naponta nyilatkoznak hazai és külföldi lapoknak, kifejtve a véleményüket, és egy pillanatig nem jut eszükbe, hogy nekik abból bajuk lehet.

KLIKK

Nincsenek megjegyzések:

Mazsolázz a régebbi hírek között!