2010. jún. 19.

A kiváló eredményre való tekintettel a borsodi MSZP élén sem történt változás :)

Ismét Gúr Nándort választotta az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökévé a szocialista párt megyei szövetsége a szombaton tartott tisztújító küldöttgyűlésen.
A megyei választmány elnöke Nyakó István lett.
A tisztújító küldöttgyűlésen megválasztották a megyei szövetség pénztárnokát, a pénzügyi ellenőrző bizottság elnökét és tagjait, az etikai és egyeztető bizottság elnökét és tagjait.
Nyakó István az MTI-nek elmondta: a tisztújító küldöttgyűlés pártelnöknek Mesterházy Attilát, alelnöknek Gúr Nándort, választmányi elnöknek Botka Lászlót és Simon Gábort, elnökségi tagoknak pedig Varga Lászlót és Szitka Pétert ajánlja a júliusi kongresszusnak.

Forrás: MTI

Szerkesztői komment: Gúr Nándor méltó az újraválasztásra, mert ő az a politikus, aki hatalmas lehetőséget kapott a sorstól: városában szétesett a Fidesz, a választáson a volt polgármester Molnár Oszkár és Daher Pierre egymást mocskolva segítette, hogy nevető harmadikként szocialista kerülhessen a parlamentbe. Ilyen körülmények között Gúr a dícséretre méltó negyedik helyet érte el, szépen elmaradva a Jobbik jelöltjétől is. Azt a választást tehát nagyon elbukta, de ezt legalább hozta. Minden jóérzésű baloldali büszke lehet ezekben a percekben! Van kiút, van jövőnk, egységben a párt! :D

Mazsolázz a régebbi hírek között!